Müşterilerin İsteklerini Önceden Bilmek

Yazılıb: Jul 21 2020

Müşterilerin İsteklerini Önceden Bilmek

Müşterilerden gelen talepleri doğru bir şekilde algılamak veya müşterilerinizin beklentilerini henüz onlar sizinle irtibata geçmeden öngörmek size neler kazandırır hiç düşündünüz mü?

Yaz aylarında yoğunlaşan ve yılın büyük bir bölümünde iş, turizm ve eğitim amacı ile otelde konaklamak ihtiyacı hisseden müşterilerin genel beklentisi konfor ve rahatlık olsa da zaman zaman beklentilerde ciddi farklılıklar ortaya çıktığını ifade etmek gerekir. Zira turistik bir seyahate çıkmış müşterilerin konforun yanı sıra eğlence ve iyi vakit geçirme odaklı talepleri bulunurken iş seyahatine çıkan kimseler için ulaşımda kolaylık ve sakinlik çok daha önemlidir.

Otelinizde konaklamak üzere yer ayırtacak bütün potansiyel müşterileri bu şekilde kategorilere ayırarak onlara hitap edecek çözümler sunmak sizce de harika bir fikir olmaz mıydı? Gelin şimdi bu harika fırsatı nasıl elde edebileceğinize bir bakalım.

Müşterileriniz Sunulan Hizmetlere Âşık Olacak

Beklentileri karşılayan hatta çoğu zaman aşan bir bakış açısı ile hareket eden oteller için sadık müşteri yaratmak dünyanın en kolay işlerinden bir tanesi olabilir. Ancak burada zor olan beklentileri iyi bir şekilde saptayarak bu beklentilere yönelik doğru hamleleri gerçekleştirmektir.

Geleneksel pazarlama yöntemlerinin her müşteriye aynı şekilde yaklaşması neticesinde tatil beklentileri farklı olan potansiyel müşterilere hiç beklenmedik teklifler yapılmasına neden olabilir. Evli ve çocuklu bir aileye balayı tatili teklifinde bulunmak sizce de tam bir felaket olmaz mı? Üstelik bu sadece müşteri nezdinde bir sorun yaratmakla kalmayacak otelcilik sektöründe kötü bir imaj çizmenize de neden olabilecektir. Bu tarz hataları ortadan kaldırmanın en kolay yolu ise CORPOLEAD HOTEL gibi harika bir yazılımı kullanmakla mümkün olur.

CORPOLEAD HOTEL ile Pazarlamada Kaliteli Çözümler

Müşterilerin isteklerini önceden bilme size sadece para değil aynı zamanda prestij de kazandıracak. Üstelik bu harika yazılımı kullanmak için 1000 odalı her sezon milyonlara ulaşan ziyaretçi ağırlayan bir otel olmanıza da gerek yok. Temel amacı müşterilerini memnun ederek başarı yakalamak ve sürdürülebilir bir finansal yapıya sahip olmak isteyen her otel için CORPOLEAD HOTEL avantajlarından yararlanılmasını öneriyoruz. Peki, nedir bu avantajlar?

Güvenlik Ön Planda

Reklam ve pazarlama çalışmalarınızı yaparken özellikle e-mail marketing için kullanacağınız müşteri bilgilerinin başkaları tarafından ele geçirilmesi hem sizin çalışmalarınızı ziyan eder hem de müşteriler açısından ciddi bir risk oluşturur. CORPOLEAD HOTEL söz konusu riskleri dikkate alarak oluşturduğu çok özel yapısı sayesinde hem otel bilgilerinizi hem de müşteri bilgilerini güvenceye alır. Bu anlamda müşteri isteklerini önceden belirleyerek pazarlamada fark yaratmayı arzulayan otelinizin çalışmaları eşsiz olmaya devam eder.

Kendi Bakış Açınızı Yansıtın

Çok büyük bir otel veya butik bir otel olmanız CORPOLEAD HOTEL açısından bir sorun teşkil etmez. Müşterilerinize göndereceğiniz e-mail içeriklerinde kendi dilinizi ve bakış açınızı harika bir şekilde yansıtarak müşterilerinize temas edebileceksiniz. Üstelik kişiye özel mesaj ve mail yollayabilme sayesinde müşterilerinizin kendilerini özel hissetmelerine katkı sağlayabileceksiniz.

Finansal olarak sizleri zirveye taşıyacak ve müşteri memnuniyetinde çok ciddi bir seviye elde etmenize imkan sağlayacak CORPOLEAD HOTEL ile hemen tanışın!

OXUNUB:745

Bölmə: Ümumi

Cavab yaz

*

*