Konaklama Sürecini Tam Kapsayan E-mail Marketing

Yazılıb: Jul 21 2020

Bir otelin müşterilerine hitap ederken doğru araçları kullanması ve e-mail marketing noktasında kusursuz bir başarı yakalaması için ihtiyaç duyulan nedir?

Otelinizin daha geniş kitleler hitap etmesinde bir sorun yok ancak gönderdiğiniz hiçbir e-mail size bir satış olarak geri gelmiyorsa yanlış giden bir şeyler vardır. Bu noktada kapsamlı bir e-mail marketing çalışması yaparak sorunu tespit edebilirken farklı pazarlama araçlarını kullanarak da pazarlamada harikalar yaratabileceğinizi unutmamalısınız. Çünkü potansiyel müşterilerinize doğru bir şekilde yaklaştığınızda arzu ettiğiniz satışın size çok daha yakın olduğunu ifade etmek gerekiyor. Peki, e-mail marketing yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Konaklama sürecini tam kapsayan e-mail marketing başarıyı getirir mi?

Kapsamlı E-mail Marketing

Potansiyel müşterilere hitap ederken onlara sadece fırsatlardan veya fiyatlardan söz ederek başarı yakalayamayacağınızı biliyor muydunuz? Bir otelde konaklamak isteyen müşterilerin arzu ettiği şey bütün bilgilere tek seferde ulaşmak ve beklentilerin karşılanıp karşılanmadığını öğrenmektir. Zira bazı otellerin ekstralar konusunda açıklayıcı olmayan ifadeleri konaklama sırası ve sonrasında beklenmedik harcamaların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir.

Müşterilerinizin pişmanlık yaşayacağı bir konaklama serüvenine neden olmamak adına yapmanız gereken en doğru şeyin konaklama esnasında bütün imkân ve harcamaları açıklayıcı bir şekilde göstermek olacaktır.  Zira şeffaf yaklaşım sergileyen otellere karşı bakış açısının çok daha tercih edilebilir olması ve imkanların müşterilerin gönlünü fethedecek nitelikte olması e-mail marketing noktasında başarıyı ön plana çıkarır. Peki, tüm bu süreçleri gerçekleştirmek nasıl mümkün olur? Elbette CORPOLEAD HOTEL ile!

Neden CORPOLEAD HOTEL?

Otelinizin hem satış rakamlarında çok ciddi seviyeler yakalaması hem de müşteri memnuniyetinde ön plana çıkması adına özel olarak tasarlanan CORPOLEAD HOTEL ile e-mail marketing artık eskisinden çok daha kolay ve avantajlı! Dijital dönüşümün en önemli avantajı olan müşterilerle sürekli etkileşim halinde olmayı mümkün kılan CORPOLEAD HOTEL sayesinde otelinizde konaklaması muhtemel kişilere e-mail pazarlaması ile bütün süreci şeffaf bir şekilde aktarabilirsiniz.

Konaklama detaylarının kapsamlı bir şekilde sunulması müşterilerin ciddi derecede memnuniyetini sağlarken müşteri memnuniyetinin otel prestijine katkı yapacağı tartışmasız bir gerçektir. Peki, CORPOLEAD HOTEL size sadece bu imkânları mı tanıyor? Elbette hayır.

Transfer Hizmetlerinde Kolaylık

Otelde konaklamadan önce veya konakladıktan sonra talep edilen transfer hizmetlerinin unutulmasından dolayı saatlerce havalimanında beklemek otel ile ilgili algının çok kötü şekilde değişmesine neden olur. Zira otelin sunduğu imkanlar ne kadar iyi olursa olsun yaşadığı kötü deneyimi unutamayan kişilerin bir dahaki konaklama için aynı oteli tercih etmesi çok düşük bir ihtimaldir. CORPOLEAD HOTEL böylesine aksaklıkları engellemek adına transfer hizmetlerinin otomatik olarak kaydedilmesini ve e-mail ile müşteriye bildirilmesini sağlıyor.

Otomatik Faturalandırma

Otelde konaklayan müşterilere elden fatura vermek hem ciddi bir iş yükü hem de kâğıt israfı anlamına gelir. Üstelik müşterilerin faturalara ihtiyaç duydukları zaman ulaşmaları kağıt faturalar konusunda oldukça zordur. CORPOLEAD HOTEL konaklama sonrasında e-mail adresine gönderilecek faturanın otomatik olarak müşteri e-mailine aktarılmasını sağlar. Bu anlamda müşterinin fatura talep etmeden bu hizmeti alması büyük bir kolaylık ortaya çıkarır.

OXUNUB:765

Bölmə: Ümumi

Cavab yaz

*

*